Dé uitagenda van Zoetermeer

UITinZoetermeer - Attracties

Nu we deze vakantie waarschijnlijk niet meer naar het buitenland vertrekken, gaan we meer op vakantie in eigen land. En laat Zoetermeer nou alles hebben wat je nodig hebt tijdens je vakantie!

Vorige week hebben we activiteiten onder Buiten & Strand uitgelicht en deze week doen we dat met activiteiten onder Attracties. Zoetermeer noemt zich de afgelopen jaren Leisurestad en dit is meer dan terecht! In Zoetermeer is een mooie mix van nationaal bekende toeristische trekkers als SnowWorld, Ayers Rock en SilverDome en lokaal bekende attracties als Dekker Zoetermeer, Bowling- en recreatiecentrum Westerpark, het Nationaal Videogame Museum en de Midgetgolfbaan.

Ben je meer op zoek naar een leuke activiteit voor de kinderen?
Bij Avontura Zoetermeer kunnen kinderen van 0 t/m 12 jaar klimmen, klauteren, glijden, springen en lekker ravotten in de ballenbak en voor de allerkleinste is er een apart speelplein zodat ook zij veilig kunnen spelen. Bij Speeltuin Westerpret (de grootste buitenspeeltuin van Zoetermeer en omgeving) kunnen kinderen t/m 12 jaar zich ook een hele dag vermaken met o.a. klimmen, glijden, trampoline springen, schommelen en een kabelbaan. In de trampolineparken van Jump One kunnen kinderen vanaf 4 jaar, maar ook de oudere kinderen (volwassenen) lekker springen in de 4 verschillende Jump Area's.

Als je graag een middagje wilt speuren en puzzelen, dan kan je bij een van de escape rooms terecht. Met escape rooms bij DarkPark, Wescape, Townquest, GameCity, Ayers Rock, Dekker en Avontura zijn er genoeg opties om uit te kiezen. Via Kasteel op Slot kan je zelfs digitaal een escape room oplossen vanuit je eigen huis.

De komende weken delen wij de beste tips voor jouw vakantie in eigen stad, dus houd deze website en de Facebookpagina en Instagrampagina goed in de gaten!

Geschreven: 27 juli 2020 in Tips & Nieuws