Dé uitagenda van Zoetermeer

UITinZoetermeer - Buiten & Strand

Nu we deze vakantie waarschijnlijk niet meer naar het buitenland vertrekken, gaan we meer op vakantie in eigen land. En laat Zoetermeer nou alles hebben wat je nodig hebt tijdens je vakantie!

Zoetermeer, ook wel ‘De stad tussen de parken’, beschikt over enorm veel parken, natuurgebieden en bossen. Zoetermeer ligt midden in het Groene Hart en is daarmee de perfecte uitvalsbasis voor mooie wandel- en fietsroutes. Neem eens een kijkje op de Routes & Excursies pagina voor de beste tips!

Met de vakantie in het vooruitzicht is het heerlijk om het groen van Zoetermeer eens beter te verkennen. Het Balijbos, Bentwoud, Burgemeester Hoekstrapark, Buytenpark of de Meerpolder zijn al een greep uit de vele natuurgebieden die Zoetermeer rijk is. Op elke pagina van de parken of bossen staan leuke activiteiten die op de plek te doen zijn.

Meer geïnteresseerd in het strand? Ook dan ben je in Zoetermeer aan het juiste adres! Er zijn verschillende plekken waar je in natuurwater lekker kan zwemmen, maar de bekendste is toch wel het Strand Noord AA. Neem voordat je gaat zwemmen wel even een kijkje op de website www.zwemwater.nl om te checken of de kwaliteit van het water goed genoeg is.

Op het Noordelijke Plassengebied, bestaande uit het Noord AA, de Noordhovenseplas en de Benthuizerplas, is het ook heerlijk vertoeven. Het gebied is prachtig om te verkennen, zowel lopend als op de fiets! Verken het polderlandschap van Zoetermeer!

De komende weken delen wij de beste tips voor jouw vakantie in eigen stad, dus houd deze website en de Facebookpagina en Instagrampagina goed in de gaten!

Geschreven: 16 juli 2020 in Tips & Nieuws