Achteraf

Heerlijk relaxen in een aangename en informele omgeving. Geniet van goede service, lekker eten en drinken waarvan je niet hoeft te schrikken van de rekening! Dat is uitgaan voor ons!
Dorpsstraat 97p
2712 AE Zoetermeer
Plan je route
079-3030727
info@restaurantachteraf.nl

En dat is precies wat wij met Achteraf aanbieden. Een heerlijke locatie met een gezellig café, een sfeervol terras en een rustiek restaurant. Onze medewerkers zijn toppers en zorgen voor een fantastische service.

De prijzen doen je niet schrikken, waar vind je nog een biertje voor 1,50? Vanuit het café en het restaurant heb je een zicht op onze volledige open keuken.
Eye catcher is onze drie meter lange houtskool grill, handgemaakt door specialisten in Spanje en uniek in Nederland. Onze grill master Alberto werkt alleen met top kwaliteit vlees en kan grillen als geen ander (en we overdrijven niet). Onze Franse chef Marc zorgt met zijn 40 jaar ervaring voor een Franse touch en Zoetermeerder Patrick is onze ‘alleskunner’. Deze mannen zorgen ervoor dat je een unieke smaaksensatie gaat ervaren!
Maar genoeg reclame gemaakt nu. wij hopen van harte dat je ons komt bezoeken en van mening zal zijn dat wij geen woord teveel hebben gezegd!
 
Wij zijn open van dinsdag tot en met zondag van 11.00 tot 23.00 uur.
De keuken sluit om 22.00 uur.